Kúpiť bežiaci pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežiacich pásov


Bežiaci pás  >  Bežiace pásy recenzie, recenzie bežiacích pásov

Bežiaci pás - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov bežiacích pásov. Ako sa im páči ich bežiací pás a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Bežiaci pás:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2018)

kvalitný motor veľmi tichý chod, vhodný do bytu elegantný dizajn prehľadný manuál a návod na montáž jednoduchá montáž palubný počítač s wifi kvalitné reproduktory veľké prehľadné číslice skvelé odpruženie široká priestranná bežecká plocha pre pohodlné používanie



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.02.2019)

Stabilný Mohutný Celkom tichý Dostatok programov a nastaveni S kúpou som spokojná Určite odporúčam

Jedinou nevýhodou je že sa nedá tlmiť zvuk tlačidiel. Ale na funkčnosť prístroja to nemá žiaden negatívny vplyv



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Trošku ťažší (čo asi musí byť), takže sa natrápil kuriér,kým ho vyložil a aj my, kým sme ho v dome dostali na svoje miesto. Zatiaľ používame dva týždne, ale určite odporúčame.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.12.2020)

tichý, používame pri telke jednoduché prehľadne menu Veľká bežecká plocha,čo je fakt super pre začiatočníkov ako my

Programy s videom sú slabšie,ale to sme čakali



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Ide o kvalitne prevedený bežiaci pás, má veľa programov, elektrické nastavenie sklonu a pripojenie cez bluetooth čím je možné ďalšie využitie cez aplikácie pre bežiaci pás. Pri takto drahom stroji by som očakával funkciu pauza, alebo možnosť pokračovania pri stlačení stop. Nie je možnosť zvýšiť rýchlosť na celý program čo je škoda, užívateľské programy sú až na konci a je potrebné sa k nim dostať cez všetky programy. Škoda že nemá port pre USB na pripojenie zariadenia pre jeho nabíjanie.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.01.2021)

Kvalitné prevedenie. Pripojenie cez bluetooth. Veľa programov. Automatické nastavenie sklonu.

Nie je možnosť pauzy, pokračovania v programe pri prerušení. Programy len jedným smerom, bez možnosti návratu späť. Nie je možné zvýšiť rýchlosť, prípadne sklon na celý program. Chýba USB port.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Orcan

so vsetkym som vysoko spokojny a mozem to odporucit aj ostatnym/cena mohla byt aj nizsia/

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.10.2009)

nemusim behat po vonku v necasoch mozem bezat dostatocne rychlo/9-16km/h ktore zvladam/ vyhladaval som nieco kvalitne co sa tak rychlo neopotrebuje



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zidaho

celková spokojnosť s výberom, odporúčam do domácnosti, dobrý pomer kvalita/cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.10.2015)

veľká bežiaca plocha, tichý, dostatočne tlmí nárazy, mám v paneláku so stále nespokojnými susedmi pod a je to ok

slabý návod na používanie prednastavených programov, občas pri zapnutí vyhodí poistky



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T30i

Bežecký pás mi pre domáce použitie plne vyhovuje. Snáď len mobilná aplikácia by mohla byť lepšie prepracovaná, chýba mi prepojenie s Google fit. Takisto ovládací panel by mohol byť o dačo lepšie urobený,ale pre samotné užívanie pásu to nemá vplyv.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.02.2022)

Pomer cena výkon Kvalitné prevedenie Rozmery Skladovatelnosť Prepojenie s fit aplikáciou Hrudný pás Cena

Mobilná aplikácia nemá prepojenie s Google Fit



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

tovar vyrábaný vlastnou značkou veľmi tichý chod motora vyhovujúce funkcie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.01.2016)

veľmi tichý chod výborná cena perfektné pre domáce použitie

chýbajúci popis jednotlivých funkcií (99) musíme sa k ním preklikávať - bola by dobrá k tomu brožúrka s popisom



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T420i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.01.2022)

Vdaka tomu, ze sa da pocas využivania bežeckého pásu sledovať monitor s jeho vymoženosťami ( internet, sledovanie filmov atd.) je v našej domácnosti poradovník, kto pôjde kedy tento prístroj využiť. Aj napriek tomu, ze sme si boli zašportovať v prírode, tak aj večer bol tento pás využitý.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Pás je v celku dosť veľký a kupoval som ho do súkromného fitka, ale momentálne je osadený v obývačke. Tam ho neodporúčam, či už koly veľkosti či hlučnosti (aj keď je že vraj tichý), tento pás patrí do miestnosti ktorá je na fitnes-kardio určená.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2016)

všetko spĺňa čo som očakával, veľký, robustný, dizajnovo celkom podarený, hrudný pás na tep (akurát ukazuje niečo iné ako fitbit),

pohyb v programoch len smerom hore, ale nevyužívam to takže v celku nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Neblin

Vynikajúci chodecký pás. V prípade, že ste v rekonvalescencii po operácii a chcete rehabilitovať v domácich podmienkach, je toto skvelý pomocník. Dodávaný je so zrozumiteľným návodom vrátane konkrétnych odporúčaní na údržbu. Kupované v insportline - odporúčam pre nadštandardnú záruku a servis doma.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.09.2020)

Rýchlosti prispôsobené chôdzi Oporné postranné bradlá Jednoduché ovládanie Kolieska v prednej časti Pevné materiály Jednoduchá montáž podľa návodu

Váha cca 46 kg, to je ale pochopiteľné



Recenzia Bežecký pás Capital Sports Pacemaker F60

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2021)

Je výborný aj na rýchlu chôdzu, dá sa nastaviť sklon a meria aj tep. Predtým som nič podobné neskusila, ale odporúčam ho pre všetkých začiatočníkov. Pomer cena a kvalita mi vyhovuje, dúfam, že mi bude dlho slúžiť.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zondi

tento bezecky pas odporucam vsetkym ktory radi behaju a ked je vonku pochmurne alebo zima tak to je idealny bezecky pas, alebo aj tym ktory by chceli urobit nieco pre svoje telo pre bytove priestory do cinzakoch je tichy ma dobre programy,behame na nom cela rodina :) aj cena je primerana ,urcite nelutujeme bola to dobra kupa urcite odporucam kazdemu kto zvazuje ze si tento bezecky pas zadovazi,,a hlavne je ryvhly dovoz hned na druhy den ako som poslala objednavku bol tovar u mna doma, prajem prijemne behanie :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

som velmi spokojna cela odina na nom behame a do bytovzch priestoroch je perfektny a hlavne je celkom tichy

ziadne



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Stala sa nevídaná vec. Pred Vianocami obchodníci žnú a neváhajú ceny zvýšiť. Tu sa stal opak cca 3 týždne pred Vianocami bola cena znížená cca o 4o Eur. Žiaľ ja som pás kúpil niekoľko dní pred znížením ceny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.12.2018)



Recenzia Bežiaci pás TechnoGym MyRun

Kvalitatívne je na vyššej úrovni ako lacnejšie bežecké pásy. Má tichý chod. Rýchlosť a sklon pásu sa dajú meniť počas cvičenia. Dostatočná šírka pásu. Má bezpečnostnú poistku v prípade straty rovnováhy

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2016)

Má tichý chod, má kolečka na premiestňovanie, čo je výhoda lebo pás má svoju váhu

Škoda, že displej si nezapamätá údaje aspoň na pár minút, kým si ich človek zaznamená.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

pred kúpou som porovnal vlastnosti s výrobkami používanými vo fitness centre - tento výrobok sa im úžitkovými vlastnosťami vyrovná (samozrejme, je určený len na používanie v domácnosti, teda zaťažovanie stroja viacerými cvičencami nie je možné porovnať) - je to "profesionálny prístroj pre amatérov"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.10.2011)

úžitkové vlastnosti c/a cena



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

Ľahká inštalácia (zvládla som ju aj ja sama ako žena), na domáci tréning je to veľmi dobrý pomocník. Veľkou výhodou je jeho skladnosť, dá sa ľahko zložiť a nezaberá veľa miesta. Samy si volíte tempo chôdze alebo behu. Ak si zvolíte botasky s odpruženou podrážkou, tak nič viac nepotrebujete. Som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.10.2012)

- ľahká inštalácia - skladnosť - volíte si vlastné tempo cvičenia - pekný dizajn - tichý chod - prijateľná cena

Nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Bežiaci pás má pekný vzhľad, veľmi jednoducho a rýchlo sa skladá, ide veľmi potichu. Pás som kupoval manželke, ale používam ho aj ja, vážim 105 kg a v pohode ma unesie. Som s ním spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2017)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

produkt som vybrala pre výborný pomer kvalita:cena, vyššie zmienené plusy výrobku a hlavne pre kvalitnu značku výrobcu. určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.09.2013)

veľká plocha pásu jednoduché ovládanie (aj na rukovätiach) veľký display tichší chod variabilný sklon aj vysoká možná rýchlosť a nosnosť



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.05.2011)

Najlepší pás na trhu v tejto kategórii, vynikajúce parametre, super tichý, robustný, skrátka taký aký má byť poriadny bežecký pás. Iný by sme nechceli. Jedine profi pás, ale ten je o 3000 € drahší.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Akamar

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2022)

Som bežec začiatočník. Zatiaľ som využila len rýchlejšiu chôdzu, ale veľká spokojnosť. Jednoduché ovládanie možnosť voľby sklonu počas cvičenia, rýchlostí. Je z tých užších čiže vhodný aj do bytu.

Zatiaľ som žiadnu nenašla



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Keďže som spokojná, odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.02.2018)

dostatočná plocha na behanie pomerne tichý chod možnosť nastavenia výšky náklonu bez zastavenia pásu rôzne programy sa dajú nastaviť pomocou mobilnej aplikácie veľmi skladný pri vertikálnom zložení výborný joystick do ruky na ovládanie pásu odpružený pás možnosť počúvať hudbu z mobilu alebo tabletu reproduktory a miesto na mobil (tablet) na ovládacom panele možnosť chodiť a behať za každého počasia :-)

mobilná aplikácia je trochu ťažkopádna hrudný pás na meranie tepu je trochu nepohodlný



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

Z môjho pohľadu rekreačného polo-športovca ide o pás vyššej triedy, ktorý na domáce použitie s určitosťou stačí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2016)

Tichý chod. Jednoduché ovládanie. Bezproblémová montáž cca 40 min. Odpruženie.

Aj keď je montáž bezproblémová, doteraz som neprišiel na to, čo je myslené ako držiak na notebook / tablet / knihu, ako je uvedené v popise.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Zatial spokojnost.Kupil som ho koli poz.recenziam na internete. Co sa tyka tych programov,osobne to neriesim,resp.nevyuzivam ich.Proste zapnem pas a idem.Dufam len ,ze ma po case neomrzi :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

Mam ho tyzden a zatial o.k

Zo zaciatku ak som ho namontoval,tak vrzgal horsie nez stara postel.Musel som si dokupit silikonovy sprej lebo ten v baleni nepomohol.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

pás je výborná vec nastavitelnosť chýba, určite v budúcnosti budem opatrnejšia, pri kupovaní tovaru

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

zodpovedá cene

nie je nastaviteľný ako bolo na stránke udajne by to malo už byť opravené, zavádzajú opatrnosľ neuškodí



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Akamar

Zatiaľ žiadne, mám ho cca týždeň.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.08.2022)

Robustný, množstvo programov, elektrinicky nastaviteľný sklon, je síce väčší ale dá sa zložiť, asi nie vhodný do menšieho byt, ja ho mám v dome. Pomer cena výkon. Žiadne



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Lavister mám zatiaľ krátko no stihol som ho už otestovať. Splnil moje očakávania a na domáce použitie je to výborná vec. Mál som troška obavy či pri mojej váhe 100 kg bude fungovať tak ako má, ale po vyskúšaní môžem konštatovať, že aj s touto váhou nebude mať problém, takže úplná spokojnosť a určite odporúčam zakúpiť tento cenovo dostupný stroj aj ostatným.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2019)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Akamar

Ešte sme moc neskusali ale vyzerá super a hádam aj bude fungovať dlho ma veľa programov musíme nastaviť ale ľahké zloženie iba pár srobov zložite si sami doma doporučujem dlho som rozmýšľala ktorý vybrať tento vyzeral tak akurát pre mňa mame doma miestnosť na cvičenie tak sa zmestil v pohode dobrá kúpa za dobru cenu mame na splátky bez navýšenia tak super hodi sa aj na beh do kopca dá sa regulovať rýchlosť aj sklon bežeckej plochy mam problémy s prieduškami tak mi vyhovuje behanie doma

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.10.2019)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Odporucam, pre na to bo dobry obchod dostal som vynikajuci vyrobok a primeranu cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2014)

vela programov, jednoduche ovladanie, HRC program je vynikajuci. Relativne tichy, Pri mojej hmotnosti nema problem ani s vecsou rychostou a skolonom. Montaz profesionalnym pracovnikom, ktory Vam ukase zakladnu naslednu udrzbu

ovladanie do HRC problem cez 99 programov, idealne by bolo mat srychlenu volbu do casto pouzivanych programov



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.06.2019)

Na domáce použitie mi úplne postačuje, nebehám iba chodím. Je spratný a nezaberá veľa miesta, je celkom tichý. Nikde nemôžem nájsť pauzu. V návode sa píše že keď stlačím stop tak sa pás zastaví a po daľšom spustení pokračuje tam kde prestal. Mne sa ale všetko vynuluje a začínam znovu.



Zdieľajte článok


Odporúčame bežiace pásy






Novinky

Bežecký pás a jeho účinky

Behanie, prípadne rýchla chôdza, je mimoriadne prospešná pre zdravie. Nemusíte behať vonku, ale v pohodlí domova a za akéhokoľvek počasia. Ako vám bežiaci pás prospeje?

Je lepšie behať na páse, alebo vonku?

Tým, či je účinnejšie behanie vonku, alebo na bežeckom páse, sa zaoberá niekoľko vedeckých štúdií. Zaujíma vás, k akým záverom dospeli odborníci? 

všetky novinky