Kúpiť bežiaci pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežiacich pásov


Bežiaci pás  >  Bežiace pásy recenzie, recenzie bežiacích pásov

Bežiaci pás - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov bežiacích pásov. Ako sa im páči ich bežiací pás a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Bežiaci pás:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

tovar vyrábaný vlastnou značkou veľmi tichý chod motora vyhovujúce funkcie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.01.2016)

veľmi tichý chod výborná cena perfektné pre domáce použitie

chýbajúci popis jednotlivých funkcií (99) musíme sa k ním preklikávať - bola by dobrá k tomu brožúrka s popisom



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt som vybrala na základe recenzií na internete, takisto na základe ceny (bol v zľave cca o 300 EUR ), Stratos určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

je tichý odpružený prehľadný displej rýchla a ľahká montáž veľká variabilita programov



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Zatial spokojnost.Kupil som ho koli poz.recenziam na internete. Co sa tyka tych programov,osobne to neriesim,resp.nevyuzivam ich.Proste zapnem pas a idem.Dufam len ,ze ma po case neomrzi :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

Mam ho tyzden a zatial o.k

Zo zaciatku ak som ho namontoval,tak vrzgal horsie nez stara postel.Musel som si dokupit silikonovy sprej lebo ten v baleni nepomohol.



Recenzia Bežiaci pás TechnoGym MyRun

Kvalitatívne je na vyššej úrovni ako lacnejšie bežecké pásy. Má tichý chod. Rýchlosť a sklon pásu sa dajú meniť počas cvičenia. Dostatočná šírka pásu. Má bezpečnostnú poistku v prípade straty rovnováhy

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2016)

Má tichý chod, má kolečka na premiestňovanie, čo je výhoda lebo pás má svoju váhu

Škoda, že displej si nezapamätá údaje aspoň na pár minút, kým si ich človek zaznamená.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2018)

kvalitný motor veľmi tichý chod, vhodný do bytu elegantný dizajn prehľadný manuál a návod na montáž jednoduchá montáž palubný počítač s wifi kvalitné reproduktory veľké prehľadné číslice skvelé odpruženie široká priestranná bežecká plocha pre pohodlné používanie



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Bežiaci pás má pekný vzhľad, veľmi jednoducho a rýchlo sa skladá, ide veľmi potichu. Pás som kupoval manželke, ale používam ho aj ja, vážim 105 kg a v pohode ma unesie. Som s ním spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2017)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Pás je v celku dosť veľký a kupoval som ho do súkromného fitka, ale momentálne je osadený v obývačke. Tam ho neodporúčam, či už koly veľkosti či hlučnosti (aj keď je že vraj tichý), tento pás patrí do miestnosti ktorá je na fitnes-kardio určená.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2016)

všetko spĺňa čo som očakával, veľký, robustný, dizajnovo celkom podarený, hrudný pás na tep (akurát ukazuje niečo iné ako fitbit),

pohyb v programoch len smerom hore, ale nevyužívam to takže v celku nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

pred kúpou som porovnal vlastnosti s výrobkami používanými vo fitness centre - tento výrobok sa im úžitkovými vlastnosťami vyrovná (samozrejme, je určený len na používanie v domácnosti, teda zaťažovanie stroja viacerými cvičencami nie je možné porovnať) - je to "profesionálny prístroj pre amatérov"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.10.2011)

úžitkové vlastnosti c/a cena



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sheen

Za slušnú cenu úplne postačujúci výkon na domáce použitie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.03.2011)

Zatiaľ mu nemôžem nič vytknút. Používame ho celá rodina a naučila som na ňom behať aj psíka, ktorý sa už sám dožaduje na pás.

nemám



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Bežecký pás beriem ako celok za dobre vyladený kúsok,dá sa bezdrôtovo spárovať cez Bluetooth aj bez použitia aplikácie a prehrávať hudbu pri behu. Hlavnou výhodou je v jeho kompaktnosti po zložení a to bol dôvod prečo som si vybral tento pás. Údajne sa nedá použiť pri behu Googlemaps, ale to je len o skúšaní, ešte testnem. Čo je na škodu je to, že sa mi po asi 1,5 hodine vrátane nastavenia pásu pokazil a to tak že vyrazil hlavný istič a už nereaguje na nič. Verím že to bol len ojedinelý prípad a mal som jednoducho smolu. Teraz čakám na servis kým mi prídu opraviť pás a len dúfam že sa to nebude opakovať a budem si pás užívať naplno.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2018)

ľahká manipulácia dobre sa zloží reproduktory prepojenie s tabletom alebo mobilom

Pokazil sa mi na štvrtý deň po asi 1,5 hodine používania Kuriérska spoločnosť mi poškodila podložku a kryt pásu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Orcan

so vsetkym som vysoko spokojny a mozem to odporucit aj ostatnym/cena mohla byt aj nizsia/

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.10.2009)

nemusim behat po vonku v necasoch mozem bezat dostatocne rychlo/9-16km/h ktore zvladam/ vyhladaval som nieco kvalitne co sa tak rychlo neopotrebuje



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

pás je výborná vec nastavitelnosť chýba, určite v budúcnosti budem opatrnejšia, pri kupovaní tovaru

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

zodpovedá cene

nie je nastaviteľný ako bolo na stránke udajne by to malo už byť opravené, zavádzajú opatrnosľ neuškodí



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zidaho

celková spokojnosť s výberom, odporúčam do domácnosti, dobrý pomer kvalita/cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.10.2015)

veľká bežiaca plocha, tichý, dostatočne tlmí nárazy, mám v paneláku so stále nespokojnými susedmi pod a je to ok

slabý návod na používanie prednastavených programov, občas pri zapnutí vyhodí poistky



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Vyrobok splnil vsetky moje ocakavania

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.11.2014)

pevna konstrukcia skladatelny 5 rocna zaruka vela programov, moznost vlozenia svojej vysky, vahy, pohlavia,atd.. odpruzeny pas motor ma relativne tichy chod v cene odborna montaz (technik prisiel este v den dorucenia)

pocitac nema pamat po vypnuti sa vsetky udaje stratia.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

Stroj je veľmi ťažký, ťažko sa presúva je robustný. Treba si nájsť vhodné miesto, kde bude stáť, aby ste s ním už nemuseli hýbať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2019)

Bežecký pás je super, mám ho zatiaľ iba pár dní ale som spokojná. Ozaj tichý chod motora. Využívam ho hlavne na rýchlu chôdzu hodinu denne. Pritom ale pozerám telku, ináč by to bolo nudné. Výhoda uloženia fĺase na vodu.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

Z môjho pohľadu rekreačného polo-športovca ide o pás vyššej triedy, ktorý na domáce použitie s určitosťou stačí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2016)

Tichý chod. Jednoduché ovládanie. Bezproblémová montáž cca 40 min. Odpruženie.

Aj keď je montáž bezproblémová, doteraz som neprišiel na to, čo je myslené ako držiak na notebook / tablet / knihu, ako je uvedené v popise.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Stala sa nevídaná vec. Pred Vianocami obchodníci žnú a neváhajú ceny zvýšiť. Tu sa stal opak cca 3 týždne pred Vianocami bola cena znížená cca o 4o Eur. Žiaľ ja som pás kúpil niekoľko dní pred znížením ceny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.12.2018)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Neblin

Vynikajúci chodecký pás. V prípade, že ste v rekonvalescencii po operácii a chcete rehabilitovať v domácich podmienkach, je toto skvelý pomocník. Dodávaný je so zrozumiteľným návodom vrátane konkrétnych odporúčaní na údržbu. Kupované v insportline - odporúčam pre nadštandardnú záruku a servis doma.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.09.2020)

Rýchlosti prispôsobené chôdzi Oporné postranné bradlá Jednoduché ovládanie Kolieska v prednej časti Pevné materiály Jednoduchá montáž podľa návodu

Váha cca 46 kg, to je ale pochopiteľné



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Už dlho som hľadala nejaký bežecký pás a tento naozaj spĺňa všetko čo som chcela. Pás používam iba krátku dobu no zatiaľ si stále iba zvykám. Áno odporúčala som ho aj iným osobám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2012)

S bežeckým pásom sa iba zoznamujem, ale myslím si že to bol naozaj dobrý výber, nakoľko pracujem na smeny a nemám veľa času navštevovať fitko.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.02.2019)

Stabilný Mohutný Celkom tichý Dostatok programov a nastaveni S kúpou som spokojná Určite odporúčam

Jedinou nevýhodou je že sa nedá tlmiť zvuk tlačidiel. Ale na funkčnosť prístroja to nemá žiaden negatívny vplyv



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Lavister mám zatiaľ krátko no stihol som ho už otestovať. Splnil moje očakávania a na domáce použitie je to výborná vec. Mál som troška obavy či pri mojej váhe 100 kg bude fungovať tak ako má, ale po vyskúšaní môžem konštatovať, že aj s touto váhou nebude mať problém, takže úplná spokojnosť a určite odporúčam zakúpiť tento cenovo dostupný stroj aj ostatným.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2019)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Tento bez. pas kvalitou, cenou, funkciami, spolahlivostou zodpoveda mojim poziadavkam. Mam vsak niekolko poznamok ktore by mohli zvysit kvalitu: 1. neplatena verzia programu iRunning je skoro nepouzitelna pretoze neviete v uzivatelskom programe nastavit presne rychlost a sklon. Jeden dielik na posuvniku predstavuje vzdy inu hodnotu. 2. Zbytocne vela prednastavenych programov (99), len to zdrzuje kym sa dostanete k U1 - U3. Aj tak si nakoniec musim nastavit jeden z uzivatelskych, pretoze existujuce mi nevyhovuju (prilis pomale zaciatky). Viac by mi vyhovovalo ak by programi mali mena ako napr. "rychla chodza", "chodza do kopca", "beh do kopca" s moznostou ich upravit ak je to potrebne. 3. Uzivatelky manual je naozaj hanbou pri stroji ktory stoji okolo 1000 EUR. Obrazky rozmazane, opisy dost nezrozumitelne a navody tykajuce sa nastavenia programov podla mna ani nekoresponduju s tymto modelom. 4. Zvysenie a znizenie rychlosti o 0.1 km/h alebo 3 km/h mi nevyhovuju. 3 je vela a 0.1 je malo :). Prijal by som moznost +- 1 alebo 0.5. 5.Vypocet spalenych kalorii pri tom istom programe mojej dcere aj mne ukazalo tu istu hodnotu. Ja vsak vazim o 82 kg viac :) (40, 122). Ja tuto hodnotu nepotrebujem, ale ak to tam uz je, tak aspon trochu by sa to malo blizit realite. Ja som zatial nenasie kde by sa mohla nastavit vaha osoby ktora ten pas prave pouziva.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.09.2015)

tichy chod dobre odpruzenie pas nepreklzuje ani pri tazsich osobach moznost pripojit tablet moznost uzivatelom definovaneho programu jednoducha montaz po zmontovani lahka manipulacia, premiestnenie

nekvalitny uzivatelsky manual - otrasne, rozmazane obrazky odpruzenie a nastavenie sklonu vrzga - mozno sa da namazat nemotorne ovladanie programov iRunning - neplatena verzia je velmi neprakticka vypocet spalenych kalorii bude asi len ozdoba



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

Ľahká inštalácia (zvládla som ju aj ja sama ako žena), na domáci tréning je to veľmi dobrý pomocník. Veľkou výhodou je jeho skladnosť, dá sa ľahko zložiť a nezaberá veľa miesta. Samy si volíte tempo chôdze alebo behu. Ak si zvolíte botasky s odpruženou podrážkou, tak nič viac nepotrebujete. Som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.10.2012)

- ľahká inštalácia - skladnosť - volíte si vlastné tempo cvičenia - pekný dizajn - tichý chod - prijateľná cena

Nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je super, ešte pri došľape vŕzga konštrukcia, tak ale asi sa musí zabehať a všetko sadnúť. Po reklamácii čakám na nový hrudný pás. Špedičná firma sa po týždni ozvala, že chce riešiť schodisko, tak uvidíme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2021)

tichý online tréningový program

vysoká hmotnosť, špedičná firma pri vynášaní pásu poškodila schodisko hrudný pás nemá vymeniteľnú batériu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zidaho

sme velmi spokojni s vyberom. pouzivame ho denne ja aj manzel, takze je v prevadzke cca 2hod denne. jedina nevyhoda je, ze nam vyhadzuje poistky. budeme to musiet riesit s elektrikarom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.09.2015)

tichy lahko sa ovlada odporucam aj do bytu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Keďže som spokojná, odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.02.2018)

dostatočná plocha na behanie pomerne tichý chod možnosť nastavenia výšky náklonu bez zastavenia pásu rôzne programy sa dajú nastaviť pomocou mobilnej aplikácie veľmi skladný pri vertikálnom zložení výborný joystick do ruky na ovládanie pásu odpružený pás možnosť počúvať hudbu z mobilu alebo tabletu reproduktory a miesto na mobil (tablet) na ovládacom panele možnosť chodiť a behať za každého počasia :-)

mobilná aplikácia je trochu ťažkopádna hrudný pás na meranie tepu je trochu nepohodlný



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Odporucam, pre na to bo dobry obchod dostal som vynikajuci vyrobok a primeranu cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2014)

vela programov, jednoduche ovladanie, HRC program je vynikajuci. Relativne tichy, Pri mojej hmotnosti nema problem ani s vecsou rychostou a skolonom. Montaz profesionalnym pracovnikom, ktory Vam ukase zakladnu naslednu udrzbu

ovladanie do HRC problem cez 99 programov, idealne by bolo mat srychlenu volbu do casto pouzivanych programov



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.05.2011)

Najlepší pás na trhu v tejto kategórii, vynikajúce parametre, super tichý, robustný, skrátka taký aký má byť poriadny bežecký pás. Iný by sme nechceli. Jedine profi pás, ale ten je o 3000 € drahší.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Akamar

Veľmi jednoduchá montáž. Stroj je dosť ťažký, čo je jeho výhodou, pôsobí stabilne a je jednoducho ovládateľný. Sme spokojní celá rodinka. Insportline má úžasné popisy na svoje výrobky, čo bolo pre mňa ako laika veľmi dôležité. Ďakujem

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.03.2019)

Jednoduchá montáž. Prehľadný monitor. Úžasný stroj.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.03.2018)

Masívny, drží svoje miesto. Pokiaľ nebudem šprintovať rýchlosťou 20km/h, ale bežať pohodovým tempom, tak je celkom tichý. Audio vstup USB a Jack 3,5, repráky v pohode. HRC program. Prehrávanie mobilom na youtube je super, pustíte si hudbu, film alebo rádio a behanie nie je nudné.

Nemá pauzu. HRC program je na konci, vždy sa treba preklikať odznova. Po nastavení požadovaného pulzu a odbehnutí a vypnutí pásu si pás nepamätá nastavenie, vždy to treba nastaviť odznova, ale je to jednoduché a rýchle.



Zdieľajte článok


Odporúčame bežiace pásy






Novinky

Bežecký pás a jeho účinky

Behanie, prípadne rýchla chôdza, je mimoriadne prospešná pre zdravie. Nemusíte behať vonku, ale v pohodlí domova a za akéhokoľvek počasia. Ako vám bežiaci pás prospeje?

Je lepšie behať na páse, alebo vonku?

Tým, či je účinnejšie behanie vonku, alebo na bežeckom páse, sa zaoberá niekoľko vedeckých štúdií. Zaujíma vás, k akým záverom dospeli odborníci? 

všetky novinky