Kúpiť bežiaci pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežiacich pásov


Bežiaci pás  >  Bežiace pásy recenzie, recenzie bežiacích pásov

Bežiaci pás - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov bežiacích pásov. Ako sa im páči ich bežiací pás a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Bežiaci pás:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Zatial spokojnost.Kupil som ho koli poz.recenziam na internete. Co sa tyka tych programov,osobne to neriesim,resp.nevyuzivam ich.Proste zapnem pas a idem.Dufam len ,ze ma po case neomrzi :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

Mam ho tyzden a zatial o.k

Zo zaciatku ak som ho namontoval,tak vrzgal horsie nez stara postel.Musel som si dokupit silikonovy sprej lebo ten v baleni nepomohol.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Pás je v celku dosť veľký a kupoval som ho do súkromného fitka, ale momentálne je osadený v obývačke. Tam ho neodporúčam, či už koly veľkosti či hlučnosti (aj keď je že vraj tichý), tento pás patrí do miestnosti ktorá je na fitnes-kardio určená.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2016)

všetko spĺňa čo som očakával, veľký, robustný, dizajnovo celkom podarený, hrudný pás na tep (akurát ukazuje niečo iné ako fitbit),

pohyb v programoch len smerom hore, ale nevyužívam to takže v celku nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.06.2019)

Na domáce použitie mi úplne postačuje, nebehám iba chodím. Je spratný a nezaberá veľa miesta, je celkom tichý. Nikde nemôžem nájsť pauzu. V návode sa píše že keď stlačím stop tak sa pás zastaví a po daľšom spustení pokračuje tam kde prestal. Mne sa ale všetko vynuluje a začínam znovu.



Recenzia Bežecký pás Capital Sports Pacemaker F60

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2021)

Je výborný aj na rýchlu chôdzu, dá sa nastaviť sklon a meria aj tep. Predtým som nič podobné neskusila, ale odporúčam ho pre všetkých začiatočníkov. Pomer cena a kvalita mi vyhovuje, dúfam, že mi bude dlho slúžiť.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

pred kúpou som porovnal vlastnosti s výrobkami používanými vo fitness centre - tento výrobok sa im úžitkovými vlastnosťami vyrovná (samozrejme, je určený len na používanie v domácnosti, teda zaťažovanie stroja viacerými cvičencami nie je možné porovnať) - je to "profesionálny prístroj pre amatérov"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.10.2011)

úžitkové vlastnosti c/a cena



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Bežecký pás beriem ako celok za dobre vyladený kúsok,dá sa bezdrôtovo spárovať cez Bluetooth aj bez použitia aplikácie a prehrávať hudbu pri behu. Hlavnou výhodou je v jeho kompaktnosti po zložení a to bol dôvod prečo som si vybral tento pás. Údajne sa nedá použiť pri behu Googlemaps, ale to je len o skúšaní, ešte testnem. Čo je na škodu je to, že sa mi po asi 1,5 hodine vrátane nastavenia pásu pokazil a to tak že vyrazil hlavný istič a už nereaguje na nič. Verím že to bol len ojedinelý prípad a mal som jednoducho smolu. Teraz čakám na servis kým mi prídu opraviť pás a len dúfam že sa to nebude opakovať a budem si pás užívať naplno.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2018)

ľahká manipulácia dobre sa zloží reproduktory prepojenie s tabletom alebo mobilom

Pokazil sa mi na štvrtý deň po asi 1,5 hodine používania Kuriérska spoločnosť mi poškodila podložku a kryt pásu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Neblin

Vynikajúci chodecký pás. V prípade, že ste v rekonvalescencii po operácii a chcete rehabilitovať v domácich podmienkach, je toto skvelý pomocník. Dodávaný je so zrozumiteľným návodom vrátane konkrétnych odporúčaní na údržbu. Kupované v insportline - odporúčam pre nadštandardnú záruku a servis doma.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.09.2020)

Rýchlosti prispôsobené chôdzi Oporné postranné bradlá Jednoduché ovládanie Kolieska v prednej časti Pevné materiály Jednoduchá montáž podľa návodu

Váha cca 46 kg, to je ale pochopiteľné



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T30i

Bežecký pás mi pre domáce použitie plne vyhovuje. Snáď len mobilná aplikácia by mohla byť lepšie prepracovaná, chýba mi prepojenie s Google fit. Takisto ovládací panel by mohol byť o dačo lepšie urobený,ale pre samotné užívanie pásu to nemá vplyv.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.02.2022)

Pomer cena výkon Kvalitné prevedenie Rozmery Skladovatelnosť Prepojenie s fit aplikáciou Hrudný pás Cena

Mobilná aplikácia nemá prepojenie s Google Fit



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2018)

kvalitný motor veľmi tichý chod, vhodný do bytu elegantný dizajn prehľadný manuál a návod na montáž jednoduchá montáž palubný počítač s wifi kvalitné reproduktory veľké prehľadné číslice skvelé odpruženie široká priestranná bežecká plocha pre pohodlné používanie



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Jednoduché ovládanie, pekný dizajn, tichý chod, kvalitný stroj. Máme ho týždeň, zatiaľ sme veľmi spokojní. Splní nám všetky naše očakávania. Rozmýšľame od insportline.sk kúpiť aj ďalšie fitness produkty :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2022)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Už dlho som hľadala nejaký bežecký pás a tento naozaj spĺňa všetko čo som chcela. Pás používam iba krátku dobu no zatiaľ si stále iba zvykám. Áno odporúčala som ho aj iným osobám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2012)

S bežeckým pásom sa iba zoznamujem, ale myslím si že to bol naozaj dobrý výber, nakoľko pracujem na smeny a nemám veľa času navštevovať fitko.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zondi

tento bezecky pas odporucam vsetkym ktory radi behaju a ked je vonku pochmurne alebo zima tak to je idealny bezecky pas, alebo aj tym ktory by chceli urobit nieco pre svoje telo pre bytove priestory do cinzakoch je tichy ma dobre programy,behame na nom cela rodina :) aj cena je primerana ,urcite nelutujeme bola to dobra kupa urcite odporucam kazdemu kto zvazuje ze si tento bezecky pas zadovazi,,a hlavne je ryvhly dovoz hned na druhy den ako som poslala objednavku bol tovar u mna doma, prajem prijemne behanie :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

som velmi spokojna cela odina na nom behame a do bytovzch priestoroch je perfektny a hlavne je celkom tichy

ziadne



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Akamar

Ešte sme moc neskusali ale vyzerá super a hádam aj bude fungovať dlho ma veľa programov musíme nastaviť ale ľahké zloženie iba pár srobov zložite si sami doma doporučujem dlho som rozmýšľala ktorý vybrať tento vyzeral tak akurát pre mňa mame doma miestnosť na cvičenie tak sa zmestil v pohode dobrá kúpa za dobru cenu mame na splátky bez navýšenia tak super hodi sa aj na beh do kopca dá sa regulovať rýchlosť aj sklon bežeckej plochy mam problémy s prieduškami tak mi vyhovuje behanie doma

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.10.2019)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

tovar som kupoval cez refundo.sk To znamens že ešte nejaké tie% išli dolu čo sa týka tovaru tak ako som písal pomer cena výkon stroj sa jednoducho skladá jednoducho sa používa A je kvalitný kúpil som si ho preto lebo som chcel stroj na ktorý som bol zvyknutý vo fitness centrách bežiaci pás inCindi T50i komunikuje aj s telefónom to znamená že po ukončení behu výsledky sa ukladajú priamo do telefónu pozor bežiaci pás nemá funkciu pauza . bežiaci pás je tichý a kvalitný dobre sa mi na ňom behá má stredne tvrdú bežiacu plochu . Zatiaľ som s výrobkom maximálne spokojný

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.01.2017)

Pomer-cena-vykon



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

tovar vyrábaný vlastnou značkou veľmi tichý chod motora vyhovujúce funkcie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.01.2016)

veľmi tichý chod výborná cena perfektné pre domáce použitie

chýbajúci popis jednotlivých funkcií (99) musíme sa k ním preklikávať - bola by dobrá k tomu brožúrka s popisom



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T420i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.01.2022)

Vdaka tomu, ze sa da pocas využivania bežeckého pásu sledovať monitor s jeho vymoženosťami ( internet, sledovanie filmov atd.) je v našej domácnosti poradovník, kto pôjde kedy tento prístroj využiť. Aj napriek tomu, ze sme si boli zašportovať v prírode, tak aj večer bol tento pás využitý.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

Ľahká inštalácia (zvládla som ju aj ja sama ako žena), na domáci tréning je to veľmi dobrý pomocník. Veľkou výhodou je jeho skladnosť, dá sa ľahko zložiť a nezaberá veľa miesta. Samy si volíte tempo chôdze alebo behu. Ak si zvolíte botasky s odpruženou podrážkou, tak nič viac nepotrebujete. Som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.10.2012)

- ľahká inštalácia - skladnosť - volíte si vlastné tempo cvičenia - pekný dizajn - tichý chod - prijateľná cena

Nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

Stroj je veľmi ťažký, ťažko sa presúva je robustný. Treba si nájsť vhodné miesto, kde bude stáť, aby ste s ním už nemuseli hýbať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2019)

Bežecký pás je super, mám ho zatiaľ iba pár dní ale som spokojná. Ozaj tichý chod motora. Využívam ho hlavne na rýchlu chôdzu hodinu denne. Pritom ale pozerám telku, ináč by to bolo nudné. Výhoda uloženia fĺase na vodu.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Lavister mám zatiaľ krátko no stihol som ho už otestovať. Splnil moje očakávania a na domáce použitie je to výborná vec. Mál som troška obavy či pri mojej váhe 100 kg bude fungovať tak ako má, ale po vyskúšaní môžem konštatovať, že aj s touto váhou nebude mať problém, takže úplná spokojnosť a určite odporúčam zakúpiť tento cenovo dostupný stroj aj ostatným.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2019)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Vyrobok splnil vsetky moje ocakavania

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.11.2014)

pevna konstrukcia skladatelny 5 rocna zaruka vela programov, moznost vlozenia svojej vysky, vahy, pohlavia,atd.. odpruzeny pas motor ma relativne tichy chod v cene odborna montaz (technik prisiel este v den dorucenia)

pocitac nema pamat po vypnuti sa vsetky udaje stratia.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

Z môjho pohľadu rekreačného polo-športovca ide o pás vyššej triedy, ktorý na domáce použitie s určitosťou stačí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2016)

Tichý chod. Jednoduché ovládanie. Bezproblémová montáž cca 40 min. Odpruženie.

Aj keď je montáž bezproblémová, doteraz som neprišiel na to, čo je myslené ako držiak na notebook / tablet / knihu, ako je uvedené v popise.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

produkt som vybrala pre výborný pomer kvalita:cena, vyššie zmienené plusy výrobku a hlavne pre kvalitnu značku výrobcu. určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.09.2013)

veľká plocha pásu jednoduché ovládanie (aj na rukovätiach) veľký display tichší chod variabilný sklon aj vysoká možná rýchlosť a nosnosť



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt som vybrala na základe recenzií na internete, takisto na základe ceny (bol v zľave cca o 300 EUR ), Stratos určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

je tichý odpružený prehľadný displej rýchla a ľahká montáž veľká variabilita programov



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je super, ešte pri došľape vŕzga konštrukcia, tak ale asi sa musí zabehať a všetko sadnúť. Po reklamácii čakám na nový hrudný pás. Špedičná firma sa po týždni ozvala, že chce riešiť schodisko, tak uvidíme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2021)

tichý online tréningový program

vysoká hmotnosť, špedičná firma pri vynášaní pásu poškodila schodisko hrudný pás nemá vymeniteľnú batériu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Akamar

Bežiaci pás je estetický, má pekný dizajn, nezaberá veľa miesta, som s ním veľmi spokojná aj pre jednoduchú manipuláciu s ním, montáž nebola náročná. Veľmi sa mu všetci tešíme a od začiatku mu dávame zabrať. Predtým sme chodili na dlhé prechádzky, ktoré boli obmedzené počasím, teraz stačí zapnúť bežecký pás kedykoľvek si chceme zašportovať. Tréningové programy, ktoré sú na displeji, sú pre staršiu osobu ako som ja, ale aj pre mladých, aktívnych ľudí. Každý si tam nájde svoj program.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.12.2022)

dizajnovo pekný kompaktný zrozumiteľné ovládanie a manipulácia jednoduchá montáž pevný, tichý, nehlučný



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.03.2018)

Masívny, drží svoje miesto. Pokiaľ nebudem šprintovať rýchlosťou 20km/h, ale bežať pohodovým tempom, tak je celkom tichý. Audio vstup USB a Jack 3,5, repráky v pohode. HRC program. Prehrávanie mobilom na youtube je super, pustíte si hudbu, film alebo rádio a behanie nie je nudné.

Nemá pauzu. HRC program je na konci, vždy sa treba preklikať odznova. Po nastavení požadovaného pulzu a odbehnutí a vypnutí pásu si pás nepamätá nastavenie, vždy to treba nastaviť odznova, ale je to jednoduché a rýchle.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Mystral

Aj napriek niektorým mínusom som s pásom spokojný, ale uvedomujem si že ak chcem lepší stroj, musím si priplatiť, no bežecký pás Mystral bol jediný pás z tých čosi lepších, ktorý sa dá sklopiť. Pôvodne som si chcel kúpiť profesionálny pás, ktorý bol drahší, no keďže máme doma málo miesta a drahší pás sa nedal sklopiť, kúpil som pás Mystral. Bežecký pás je výborná varianta pre všetkých ´´lenivcov´´ako som ja. Od doručenia pásu behám každý deň. Predtým sa mi nie vždy chcelo ísť niekde von, alebo bolo zlé počasie, alebo som mal málo času. Teraz si zabehnem kedy chcem, a môžem pri behu pozerať večerné správy, film, či iné... Je to super investícia do zdravia, beh je výborná a telu prirodzená vec. Keď budem vykonávať prvú údržbu, zhodnotím aj kvalitu prevedenia motora, prevodu, či elektrických komponentov.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2020)

Výborný pomer cena/kvalita Tichý chod Ťažký kvalitný rám stroja, bežecký pás dobre drží na mieste pri chôdzi aj behu aj bez gumovej podložky pod pás. Bežecký pás sa dá sklopiť, čím šetrí trochu priestor. Hrudný pás bol už súčasťou balenia, na meranie srdcového tepu hlavne pri behu, je to super vec. jednoduchá montáž, ktorú zvládne každý trošku zručnejší človek. Elektrický náklon bežeckej dráhy, super vec.

Doručia Vám obrovskú ´´megakrabicu´´, vážne je to velký balík. Pri doručovaní odporúčam, aby si zákazník zaobstaral ešte jedného pomocníka, inak si s tým nedáte rady. Ak bývate v paneláku alebo Vám nemá kto pomôcť, určite si zaplaťťe službu za 25eur, vynesenie do bytu. Vážne, tých pár eur nestojí zato ťahať sa s tým po schodoch, to mi verte... Stroj je vyrobený v Číne.... Na balení je made in PRC ( People Republic China ) Toto ma zaskočilo, myslel som že Insportline vyrábajú pásy niekde v SR alebo v ČR, prípadne Európe. A nie v Číne. Dúfam že pás niečo vydrží a nebude sa kaziť. Škoda, že tento údaj nikde nemajú vo svojej velkej reklame, ale ani sa nedivím. Nikde v popise stroja, ani na stroji samotnom nie je uvedený elektrický výkon daného stroja vo Watoch alebo Kilowatoch. Výkon je uvedený iba v koňoch, z tohoto údaju v koňoch ja neviem vyčítať, aký má daný stroj maximálny elektrický príkon alebo výkon, neviem vyrátať elektrickú spotrebu ani nič. Displej je podsvietený čo je super, no uvítal by som aj podsvietenie samotných tlačítok. Slabý výkon ventilátora na chladenie bežca, mohol by byť silnejší. Snímanie tepovej frekvencie na držadlách pásu je nepresné, tep si ukazuje, ako chce, prípadne vôbec ( keď máte moc spotené ruky a pod. ), treba používať hrudný pás, ktorý bol ku stroju, ten ukazuje dobre ( presnejšie ).



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Mystral

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.12.2018)

Jednoduchá montáž, prehľadný display, ergonomický design. Funguje spoľahlivo.

K bežiacemu pásu bol aj hrudný pás na meranie tepovej frekvencie. Ešte som ho neskúšal, ale nikde nie je popísané, ako spárovať iný hrudný pás. Nie je mi jasné, či ten hrudný pás je spárovaný od výroby a nedá sa spárovať s iným, v príručke žiadna zmienka o hrudnom páse.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Keďže som spokojná, odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.02.2018)

dostatočná plocha na behanie pomerne tichý chod možnosť nastavenia výšky náklonu bez zastavenia pásu rôzne programy sa dajú nastaviť pomocou mobilnej aplikácie veľmi skladný pri vertikálnom zložení výborný joystick do ruky na ovládanie pásu odpružený pás možnosť počúvať hudbu z mobilu alebo tabletu reproduktory a miesto na mobil (tablet) na ovládacom panele možnosť chodiť a behať za každého počasia :-)

mobilná aplikácia je trochu ťažkopádna hrudný pás na meranie tepu je trochu nepohodlný



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

pás je výborná vec nastavitelnosť chýba, určite v budúcnosti budem opatrnejšia, pri kupovaní tovaru

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

zodpovedá cene

nie je nastaviteľný ako bolo na stránke udajne by to malo už byť opravené, zavádzajú opatrnosľ neuškodí



Zdieľajte článok


Odporúčame bežiace pásy






Novinky

Bežecký pás a jeho účinky

Behanie, prípadne rýchla chôdza, je mimoriadne prospešná pre zdravie. Nemusíte behať vonku, ale v pohodlí domova a za akéhokoľvek počasia. Ako vám bežiaci pás prospeje?

Je lepšie behať na páse, alebo vonku?

Tým, či je účinnejšie behanie vonku, alebo na bežeckom páse, sa zaoberá niekoľko vedeckých štúdií. Zaujíma vás, k akým záverom dospeli odborníci? 

všetky novinky